اگر کمی با قوه ی تخیلمان به شرکتی که تاسیس کرده ایم نگاهی بیندازیم، متوجه یک موضوع منحصر به فرد می شویم. برند ما به تنهایی صاحب یک شخصیت است و قاعدتا لوگوی آن هم باید تعریفی از شخصیت خود برند باشد. در اصل مشتریان شما باید با دیدن لوگوی برند شما، تا حدی متوجه کسب و کارتان شوند. به صورت کلی باید پیش زمینه ای در ذهن مشتریان شما تصویر سازی شود.
همیشه در شرکتهای پیش رفته و مدرن، تبلیغات نقش به سزایی را به خود اختصاص داده است. این تبلیغات به دستههای مختلفی تقسیم میشوند از جمله: تولید محتوای مبتنی بر تصویر و نوشتار، تیزر تبلیغاتی، طراحی(پوستر، کاتالوگ، بروشور، لوگو و…)، فتوشاپ، تدوین(ویدیو، تیزر تبلیغاتی، موزیک ویدیو و…) و بیلبورد. البته صنعت تبلیغات بسیار گسترده است و از شاخههای بسیار متنوع دیگری هم برخوردار است. شایان ذکر است که این شرکتها برای خلق تبلیغات مناسب و تولید محتوای کاربردی، به نیروهای مجرب نیاز دارند. تقریبا دیگر هر شرکت و سازمانی که دارای یک سایت مناسب است و محصولاتی را برای ارائه در آن قرار میدهد، به یک لوگوی مناسب نیاز دارد. همانطور که مشخص است، داشتن یک لوگوی مناسب و استاندارد از لازمههای هر شرکتی است.
صفر تا صد طراحی لوگو؛ چگونه طراحی لوگو را شروع کنیم؟
شما برای خلق یک برند، باید لوگویی را طراحی کنید که در ذهن مشتریانتان نقش ببندد. اگر این مرحله را به درستی پشت سر بگذارید، قطعا میتواند شروعی بر موفقیتهای روز افزون شما باشد. حال سوالی که پیش میآید این است که چگونه طراحی لوگو را شروع کنیم؟ بهتر است بدانید که طراحی لوگو به همین آسانی هم که گفته شد، نیست.شما باید در مرحله اول کار طراحی خود را به یک طراح مجرب و خلاق بسپارید. با این کار دیگر خیالتان تا حدی از کیفیت و خروجی لوگوی مورد نظرتان راحت میشود. در مرحله بعد باید به این نکته توجه داشته باشیم که در طراحی لوگوی مورد نظر، باید حتما یک سری از قوانین و استاندارد ها رعایت شود تا کسب وکارتان رونق چشم گیری را شاهد باشد. در این جا قصد داریم تا به تعدادی از آن ها اشاره کنیم.
مطالب دیگر: سررسید اروپایی
لوگو نماد شخصیت برند شما؛ روش های طراحی لوگو
اگر کمی با قوه تخیلمان به شرکتی که تاسیس کردهایم نگاهی بیندازیم، متوجه یک موضوع منحصر به فرد میشویم. برند ما به تنهایی صاحب یک شخصیت است و قاعدتا لوگوی آن هم باید تعریفی از شخصیت خود برند باشد. در اصل مشتریان شما باید با دیدن لوگوی برند شما، تا حدی متوجه کسب و کارتان شوند. به صورت کلی باید پیش زمینهای در ذهن مشتریان شما تصویر سازی شود.
مشاهده و تحلیل لوگوی شرکتی رقبا
در خیلی از موارد خیلی از طراحان و حتی صاحبان شرکتها در طراحی لوگو و چهارچوب سازی برای برند خود به مشکل میخورند. آنها توانایی انجام بهترین و استانداردترین کارها را دارند اما از ایده مورد نظرشان کمی دور هستند. تجربه ثابت کرده است که اگر در این مواقع، نگاهی به رقبایتان بیندازید، کمک شایانی به شما خواهد کرد. تحلیل و بررسی رقبایتان به شما این امکان را میدهد تا به ایده های نو و دستور العملهای جدیدی دست یابید. البته این نکته را باید بدانیم که سایتهای رقبا فقط برای ایده گرفتن هستند. متاسفانه بعضی از افراد از آن ها برای کپی کردن نیازهای خود استفاده میکنند که عمل فوق العاده اشتباهی است. شما باید با بررسی رقبا سعی کنید تمایز خودتان را حفظ کنید نه این که شبیه آنها شوید.
مطالب مرتبط: انواع حک لوگو روی جلد سررسید
برای دستیابی به ایده های مورد نظرتان می توانید از روش های دیگری هم استفاده کنید که به آن ها اشاره خواهیم کرد.
- اولین قدم برای دستیابی به هر ایدهای این است که اول آن را بر روی کاغذ بنویسیم. ایدههایمان هرچقدر هم که عجیب وغریب و متفاوت باشند، باید با حسی بلند پروازانه آنها را به ثبت برسانیم. دیگر همکاران را در کار خود دخیل کنید و از نظراتشان حتما اگر مورد استفاده شما است، استفاده کنید. گاهی اوقات ایدهای که شما روزها برای رسیدن به آن تلاش میکنید، به صورت حاضر آماده در ذهن دیگری قرار دارد. فقط کافیست که آن ها را شریک کنید.
- گام بعدی که میتواند کمک فوق العادهای به شما کند این است که برای لحظاتی خودتان را جای مخاطبانتان قرار دهید. باید در جایگاه مخاطبانتان به برندتان فکر کنید. میتوانید لیستی از یک سری کلمات تهیه کنید. کلماتی که برندتان در آن ها خلاصه شود و با شنیدن آنها برند شما در ذهن مخاطبان و مشتریان خاص و عام شما تداعی شود.
درج لوگو به روی هدیه تبلیغاتی؛ بهترین روش طراحی لوگو
هدایای تبلیغاتی از دسته محصولاتی به شمار میروند که درج لوگو در آنها امکان پذیر است. البته این امکان به روی هر هدیهای وجود ندارد و یا اگر باشد به زیبایی نمود پیدا نمیکند به جز یک مورد که آن هم سررسید است. گاموت به روی جلد سررسید فضایی را برای چسباندن فلز معرفی شرکت و لوگو تعبیه نموده است که بر زیبایی آن میافزاید.
انتخاب رنگ مناسب برای لوگو
تا به حال این اتفاق رخ داده است که با دیدن یک رنگ حس خاصی به ما دست دهد. این عمل کاملا عادی است زیرا هر رنگ در جایگاه خود القا کننده یک احساس متفاوت است. همانطور که نوع برند و زمینه ی فعالیت شما، مشخص کننده سبک لوگو است، رنگ لوگو هم نشان دهنده نوع شرکتتان است. در این جا با تعدادی از رنگها و معانی که القا میکنند آشنا خواهیم شد.
- رنگ سبز: رنگ سبز به نوعی از هر برندی میتواند پشتیبانی کند اما اگر شرکتتان در خصوص خدمت رسانی به منابع طبیعی و طبیعت است، رنگ سبز میتواند بهترین انتخاب باشد.
- رنگ زرد: اگر برند شما در خصوص خدمت رسانی و پذیرایی فعالیت میکند، میتوانید از این رنگ در لوگوی خود استفاده کنید.
- رنگ سیاه: اگر به دنبال یک لوگو با ظاهری خاص و مجلل هستید، میتوانید از رنگ سیاه استفاده کنید. بعضی از طراحان، با تلفیق رنگ سیاه و سفید با یک دیگر، لوگویی کلاسیک را به ارمغان میآورند.
- رنگ سفید: این رنگ خاص، رنگی صاف و ساده است. همانند معنی خود، طراحان هم برای طراحی لوگوهایی ساده و بی آلایش و البته مینیمالیست، از این رنگ در لوگوهای خود استفاده میکنند.
- رنگ خاکستری: گاهی اوقات یک برند از سابقه بالایی برخوردار است. طراحان خبره برای نشان دادن سابقه و کلاسیک بودن یک برند از این رنگ استفاده میکنند. رنگ خاکستری به راحتی میتواند بلوغ شرکت شما را به تصویر بکشد. شایان ذکر است که حتی تیره یا روشن بودن رنگ خاکستری مد نظرتان هم مهم است. یعنی این که تیره این رنگ را برای نماد رازآلود گونه بودن، و رنگ روشن خاکستری برای کارهای آسان و با درک راحتتر استفاده میشود.
مطلب مرتبط: انتخاب رنگ سازمانی